Ons bandenhotel verzorgt uw banden

Het mag dan iets minder luxe zijn als de hotels die u gewend bent, maar we zorgen goed voor uw banden gedurende de periode dat u ze bij ons stalt.

Het gebruik van zomer- en winterbanden is ook in Nederland aardig ingeburgerd. Er zijn twee belangrijke verschillen tussen winterbanden en zomerbanden. Een daarvan is direct te zien: het profiel. Het andere zie je niet, maar is wel te voelen: de rubbersamenstelling. Beide verschillen hebben invloed op de remweg, het afrolgeluid en de rolweerstand. Het mag duidelijk zijn dat ieder seizoen haar eigen band verdiend. Maar wat doet u met de vier (of vijf) banden die u niet gebruikt?

Opslag winterbanden

Informatie over het medische hulpmiddel: U heeft ervoor gekozen om generieke viagra zonder recept te kopen, en nu heeft u de keuze tussen de volgende producten: U kunt de dosering van 50 mg of 100 mg bestellen zonder recept in hoeveelheden tussen de 5 en 60 pillen van het potentiehulpmiddel.
Als u het stallen van uw banden in uw schuur, garage of zolder zat bent, bent u bij ons aan het goede adres. Na het wisselen van uw banden, slaan we de ongebruikte set droog en warm op in ons bandenhotel. Indien u lichtmetalen velgen heeft, worden deze gereinigd alvorens ze worden opgeslagen. De kosten zijn afhankelijk van of u beschikt over een velgenset of losse banden brengt. We informeren u hier graag over.

Sla uw banden bij ons op

Banden wisselen

We staan u graag direct te woord op 030 - 2920 855, maar mailen mag ook.