Erkende partners

We werken samen met erkende partijen uit de autobranche. Dit biedt u meer zekerheid en garantie. Bovendien kunt u lezen hoe anderen over ons denken.

RDW

Logo RDWDe RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Nationale Auto Pas

Logo NAPDe Stichting Nationale Auto Pas biedt duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerstand. De NAP bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Want op zo'n moment heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

Autotrack

Logo AutotrackAutoTrack is onderdeel van de Persgroep Automotive B.V. AutoTrack.nl is in 2000 opgericht en is ontstaan uit de vraag naar een onafhankelijk advertentieplatform van tweedehands auto's op de Nederlandse markt. Sinds 2004 biedt AutoTrack naast occasions ook een uitgebreid onderdeel nieuwe auto's. Hier kunt u alle nieuwe merken en modellen die in Nederland te koop zijn met elkaar vergelijken op basis van uw eigen wensen en behoeften. AutoTrack is ervan overtuigd dat het tonen van gedetailleerde en (met foto's) verrijkte informatie bijdraagt aan uw oriëntatieproces voor de aankoop van een andere auto. Zo wordt u uitvoerig én waarheidsgetrouw geïnformeerd over de auto die bij u past.

WVE

Logo WVEVeel administratieve processen in de autobranche vormen ballast. Garagehouders zijn vaak veel tijd en arbeid kwijt aan deze processen. Dit gaat ten koste van de werkzaamheden die ze het liefst doen: reparatie, onderhoud en verkoop. De diensten en producten van VWE zijn er stuk voor stuk op gericht deze administratieve processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo creëert VWE ruimte voor waar het écht om gaat.

RDC

Logo RDCKlanten vertrouwen al meer dan 40 jaar op RDC voor betrouwbare, actuele informatie en hoogwaardige procesintegratiediensten. Als 100% dochter van BOVAG en RAI Vereniging zijn ze het ‘automatiseringsschiphol’ van de mobiliteitssector. Alle processen in de branche worden door RDC ondersteund met betrouwbare informatie en innovatieve automatiseringsoplossingen. Door hun brede portfolio is RDC een one-stop-shop voor alle partijen in de markt.

Autobedrijf.tevreden.nl

Logo Autobedrijf.tevreden.nlVia Autobedrijf.tevreden.nl kunt u als klant uw ervaring delen met uw autobedrijf en met andere automobilisten. Hierdoor kunnen autobedrijven hun klanttevredenheid verbeteren en kunt u als automobilist lezen wie u voorgingen bij het bedrijf dat u op het oog hebt. Echte recensies van echte mensen. Zo houden we het eerlijk.