Over het bedrijf

Lex Autoservice is opgericht in 1999 door Alex Kuiper. Hij studeerde op dat moment als 18-jarige aan de IVA in Driebergen. De eerste jaren werkte hij alleen en richtte hij zich voornamelijk op onderhoud en reparatie.

In 2005 nam Alex zijn eerste personeelslid aan en kon hij zich meer richten op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag door. Inmiddels telt Lex Autoservice drie medewerkers en zijn de nodige verbouwingen, uitbreidingen en bestratingen de revue gepasseerd.

Onderhoud van uw leaseauto

23 oktober 2013 door Alex Kuiper

Wegens onze samenwerking met RDC kunnen wij ook onderhoud en reparaties verrichten aan uw leaseauto. Bel nu voor een afspraak.

Over naar de winterbanden

23 september 2013 door Alex Kuiper

Vandaag is officieel de herfst begonnen. De zomerse temparaturen zijn voorbij en het weer zal slechter gaan worden. Dit neemt natuurlijk enkele verkeersrisico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om je auto winterklaar te maken. Maak op tijd een afspraak met ons om je autobanden te wisselen.

Een professionele werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van vier bruggen en alle benodigde apparatuur om uw auto in topconditie te houden. Hier kunt u alvast een digitaal kijkje nemen.

Goed opgeleide monteurs

Ontmoet de mannen die de tent draaiend houden. Lees meer over hun opleiding, werkervaring en wat ze buiten het werk bezig houdt.

Aangesloten bij erkende bedrijven

We werken samen met een erkende partijen uit de autobranche. Dit biedt u meer zekerheid en garantie. En u leest hoe anderen over ons denken.